Dealer Oficial Pastò Romania

Pastò Agriculture

Piazza Manin D., 7, 35023 San Siro (PD)
Website: www.pastoagriculture.com

Pasiune si talent din 1960

Elia Pastò, artizan de generatii, fondeaza Officina in 1960. Cu talent, pasiune si munca, in numai 10 ani a orientat intreaga productie spre utilaje pentru agricultura, devenind un reper in acest sector in zona sa. In 1980, Officina Pastò a primit o noua energie gratie intrarii celor 3 fii in societate, care cu acelasi entuziasm au contribuit la mentinerea inaltelor standarde calitative a le utilajelor produse, tinand pasul cu noile tehnologii.

Societatea, in timp, a fost recunoscuta in Italia ca o “excelenta” in sectorul masinilor agricole: nu este un caz faptul ca Elia Pasto’ primeste in 2005 inalta titulatura de Cavaler al Muncii.

Mai bine de 50 de ani de experienta si calitate

Pastò Agriculture este trecutul, prezentul si viitorul masinilor agricole pentru agricultura. Societatea padovana, de mai bine de 50 de ani satisface clientii sai cu produse de avangarda, proiectate de specialisti din sector si realizate numai cu componente de calitate.

Pastò Agriculture urmareste intregul proces productiv al fiecarui utilaj agricol – proiectare, realizare, vanzare – oferind cele mai bune utilaje pentru pregatirea terenului:

  • scarificatoare;
  • cultivatoare;
  • combinatoare;
  • grape cu discuri;
  • drenatoare.

Dincolo de orizonturi

Din 2012, Officine Pasto’ se deschide catre pietele internationale, vanzand in tari precum Slovacia, Slovenia, Franta, Serbia, Germania.

Din 2015, Officine Pasto’ intra in Romania cu intentia de se impune prin calitatea produselor sale.