Rezervoare Righetto Serbatoi Dealer Romania

Righetto Serbatoi Srl

Via dei Laghi, 67, 36077 Altavilla Vicentina (VI) Italia
Website: www.righettoserbatoi.com

Certitudini solide

Certitudinea unui grup solid, care ia nastere in anul 1988 prin fuzionarea a doua societati renumite in domeniu.

Certitudinea constructorilor adevarati; Righetto Serbatoi Srl proiecteaza si realizeaza personal toate rezervoarele, bazinele pentru motorina si combustibili si decantoarele. In locatia situata la Altavilla Vicentina se realizeaza toata gama de produse necesare stocarii, transportului si distribuirii de lichide.

Certitudinea unei calitați testate si certificate.

Trebuie sa mentionam nu doar sistemul de calitate al societatii ISO 9001:2008, dar si fiecare certificare de produs ce poarta marcajul „CE”, in afara de cele ale Ministerului de Interne si ale Ministerului de Transport.

Si acest lucru pentru ca Societatea Righetto ofera siguranta si functionalitate maxima, studiindu-le individual pentru fiecare produs.

Important

Avem incredere dintotdeauna in importanta resurselor umane, deoarece valorile fiecarei persoane in parte contribuie la crearea muncii in echipa, lucru ce contribuie la evolutia societatii. Colaboratorii societatii Righetto pun in aplicare, in fiecare zi, toate calitatile lor personale; experienta, profesionalitate, idei.

Si societatea Righetto poate conta pe acestia pentru a oferi clientilor solutii noi, pentru a asigura servicii eficiente, pentru a realiza produse mai bune.
Pentru ca doar cine cultiva valoarea fiecaruia poate intelege valoarea si exigentele specifice ale fiecarui client, pentru a-i oferi un produs cu adevarat personalizat.

Fara compromisuri

Produsele Righetto Serbatoi sunt fabricate cu materiale de prima calitate si in asa fel incat sa-si pastreze intotdeauna caracteristicile.
O mare atentie se acorda si detaliilor constructive, in ceea ce priveste alegerea dispozitivelor si accesoriilor de control si siguranta.

In sfarsit, garantie totala Righetto: fiecare rezervor este omologat si certificat individual.
Identificarea produsului da posibilitatea societatii Righetto Serbatoi sa ajunga la fiecare element component din care acesta este constituit.

Invelis de calitate

Invelisul suprafetelor interne si externe este realizat cu produse de finisare ce sporesc nivelul de etanseitate si soliditate. Datorita instalatiilor moderne de vopsire, fiecare rezervor produs si ce poarta marca Righetto Serbatoi este asigurat impotriva atacului agentilor atmosferici.

Folosirea produselor cu continut scazut de solventi si colectarea apelor meteorice de pe acoperisul instalatiei de indepartare a pulberilor vopsirii, garanteaza un mediu salubru pentru operatori si o importanta economisire a unui bun pretios precum apa potabila.

Rezervoare la 360°

Righetto Serbatoi Srl este unul din putinii fabricanti ce ofera o gama completa de rezervoare si bazine. Sunt sisteme complete, proiectate la comanda pentru fiecare necesitate de stocare, transport, distribuire si alimentare.

De la autotransport la agricultura si gradinarit.
De la alimentarea transportabila la cea subterana sau supraterana. De la cele pentru stingerea incendiilor la cele pentru colectarea uleiurilor uzate.

Righetto Serbatoi continua sa-si mareasca liniile de productie, studiind mereu solutii noi, realizandu-le cu cele mai bune materiale si dotandu-le cu dispozitivele tehnologice cele mai inovatoare.

Sfaturi utile

Serviciul „Consultanta Righetto” va ajuta sa gasiti solutiile cele mai potrivite pentru necesitatile dumneavoastra.

Tehnicienii nostri, printr-un control, studiaza cu dumneavoastra toate problematicile de productie si instalare, ocupandu-se de toate operatiunile de instalare. Asistenta este completa si, mai ales, precisa, deoarece este realizata de fabricantul instalatiei dumneavoastra si este familiarizat cu aceasta.

De asemenea, va eliberam de orice angajament sau pierdere de vreme, respectand toate formalitațile birocratice so predandu-va instalatii ce corespund perfect normei, omologate si gata de a fi folosite, cu asistenta viitoare programata.